Elektriciteit

Dankzij jaren ervaring zijn we experten in het installeren, plaatsen en aansluiten van schakelmateriaal, bekabeling, schakelkasten, … Bovendien kan u ook bij ons terecht om uw verouderde elektrische installaties te vernieuwen.

Schakelaars en stopcontacten

In een moderne woning is het correct plaatsen van de nodige schakelaars en stopcontacten essentieel. Daarbij houden we rekening met de functie van de kamer alsook mogelijke aansluitingen voor internet, radio TV en alle andere toepassingen.

Detectoren, bewegingsmelders en aanwezigheidsmelders

Niko heeft verschillende soorten detectoren. Bewegingsmelders schakelen de verlichting automatisch aan en uit wanneer je in een bepaalde kamer of zone komt.

Aanwezigheidsmelders doen hetzelfde, maar kunnen ook vaststellen of er nog iemand in de kamer is. Schemermelders schakelen de verlichting automatisch aan wanneer het donker wordt.

Niko toegangscontrole

Deurcommunicatie: digitale deurbel met camera

Beeld je in dat je niet alleen hoort maar ook ziet wie er aanbelt, voor je ze binnenlaat. En dit van om het even waar: aan de andere kant van je huis of aan de andere kant van de wereld. En beeld je in dat je voor de installatie zelfs geen nieuwe kabels nodig hebt.

Met het tweedraadse toegangscontrolesysteem van Niko heb je het comfort en gebruiksgemak van je videofoon altijd bij de hand. En omdat het met een mobiele app werkt, heb je complete controle, zelfs op je smartphone.

Verlichting en sturing

Verlichting is meer dan alleen maar je lampen aan- en uitknippen. Verlichting zorgt voor een bepaalde sfeer. Dimmers zorgen er voor dat je elke ruimte optimaal kan verlichten, geven meer comfort en een serieuze energiebesparing.

Lichtplan

Toon ons jouw lichtplan en wij maken je een voorstel op maat. Heb je nog geen lichtplan? Dan kijken we samen na wat je graag wenst en wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwbouw, renovatie en herstellingen

Zowel bij een nieuwbouw of renovatie is een goedwerkende elektrische installatie een must. Bij nieuwbouw begin je natuurlijk steeds vanaf nul en is het voordeel dat er quasi geen beperkingen zijn op o.a. het aantal stopcontacten, lichtpunten en schakelaars.

Bij een renovatie zijn er twee mogelijkheden:

  • alles wordt gestript tot op de ruwbouw en er wordt ook terug vanaf nul gestart;
  • de bestaande installatie wordt geleidelijk aan vervangen en uitgebreid.

Opgelet, in beide gevallen zal de elektriciteit opnieuw gekeurd moeten worden.

  • logo – niko
  • logo – gavazzi

De Craene Technics staat voor ervaring en vakmanschap, daarom werken wij enkel met gediplomeerde en gecertificeerde installateurs.

Vraag een offerte aan!

Wens je informatie omtrent de plaatsing van zonnepanelen en/of een thuisbatterij? Moet je huidige elektrische installatie gewijzigd worden? Wens je jouw huis te moderniseren met domotica? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog, geheel vrijblijvend, jouw offerte aan.